Informationsbrev 2016-11-17

VIKTIGT! Stamspolning i januari

Stamspolning

I januari kommer Solna Högtryck att utföra en stamspolning i fastigheten för att dels rengöra men framförallt för att motverka stopp i stammarna och påföljande

vattenskador i huset. Det är mycket viktigt att de då får tillgång till ALLA lägenheter så att de kan utföra spolningen. Fyll därför i era telefonnummer på anvisade listor i källargången för kontakt och eventuell nyckelhantering vid tidpunkten för spolningen. Mer information kommer när det närmar sig, men preliminärt kommer spolningen ske vecka 2 eller 3.

Brandvarnare

Det är varje lägenhetsinnehavares skyldighet att ha en fungerande brandvarnare i lägenheten. Föreningen har ett antal brandvarnare till förfogande för den som inte har en fungerande i lägenheten. Anteckna detta på ovan nämnd telefonlista eller kontakta Erica Brostedt på tele nr 0701621169 om ni är intresserade av en brandvarnare.

Förråd att hyra

Det finns för närvarande ett vakant förråd att hyra i huset. Förrådet är ca 5 kvadratmeter och perfekt för t.ex. vinterdäcken. Kostnad: 250 kr/månad. Intresseanmälan görs till Erica Brostedt.

 

Bästa hälsningar

Styrelsen i Haubitsen 3