Informationsbrev 2017-02- 22

Sophantering

Det slängs fortfarande pizzakartonger, tunga sopor i för tunna påsar, glasflaskor och lösa sopor i vårt sopnedkast. Det klarar vårt system inte av. Vi skickar därför härmed en sista uppmaning om förbättring. I annat fall kommer vi att prova att stänga av sopnedkasten på våning 3 till och med våning 8 och då endast ha våning BV, 1 och 2 tillgängliga.

Brandvarnare

Påminnelse till dem som ännu inte hämtat en brandvarnare. Det är varje lägenhetsinnehavares skyldighet att ha en fungerande brandvarnare i lägenheten. Föreningen har ett antal brandvarnare till förfogande för dem som inte har en fungerande i lägenheten. Kontakta Therese Widin (vån 3) på tele nr 0709659117 om ni är intresserade av en brandvarnare.

Intyg till styrelsen

Vid renovering och installation vad gäller våtrum, el och vatten skall intyg skickas in till styrelsen. Detta för att undvika missöden och missförstånd och för att hålla får fastighet i bästa möjliga skick över tid.

Vårstädning

Söndag 23 april kommer vårens trädgårdsstädning äga rum. Förutom att kratta och fixa i ordning i trädgården kommer vi att rensa ut de cyklar som inte blivit avmärkta. Se till att ta bort den röda märkningen på din cykel om du vill behålla den! Vi hjälps åt att hålla vår fina fastighet i skick. Samling i entrén kl 10.00.

Valberedningen informerar

Större delen av styrelsen kommer att sitta kvar på sina poster även nästa år. Är man intresserad av att engagera sig i styrelsearbetet, hör gärna av er till Henrik eller Calle i valberedningen.

Föreningsstämman

Stämman kommer att äga rum 9 maj. Mer information kommer när det börjar närma sig. Hoppas att alla har möjlighet att närvara.

 

Bästa hälsningar

Styrelsen i Haubitsen 3